Épületek és járműflották fertőtlenítése

Egészséges épületek, egészséges emberek.

Klasszikus fertőtlenítés vs biOzone kezelések

Az alapos, hatékony és a légteret is elérő fertőtlenítés napjainkban egyre fontosabbá válik! A klasszikus fertőtlenítés eredményessége, hatékonysága, környezeti és egészségünkre gyakorolt hatása mind megkérdőjelezik létjogosultságát. Fertőtlenítési kezeléseinket ezzel ellentétben a vegyszermentesség, a hatékonyság, a fenntarthatóság, az egészségünkre gyakorolt pozitív hatás, a mérhető eredmény és az akár több napos hatás jellemzi! Innovatív hatóanyagainkat és eljárásainkat, a korábban felsorolt elveket szem előtt tartva alkottuk meg, így ügyfeleinknek egy higiénikusabb, kórokozótól mentes, egészségesebb és biztonságosabb környezetet alakítunk ki fertőtlenítési szolgáltatásainkkal. Az adott kezelést mindig ügyfeleink igényeit, az adott helyiség adottságait figyelembe véve, és szaktudásunkra alapozva választjuk meg közösen. Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot!

Ózonos fertőtlenítés

Rendkívüli hatékonyság Behatolás még az elérhetetlen részekre is A természet erejével

A kezelés folyamán ipari ózontechnológiát alkalmazva pusztítjuk el a kórokozókat, még az elérhetetlen felületeken is. Az ózon akár több ezerszer hatékonyabb oxidáló, mint az általánosan elérhető fertőtlenítőszerek. Az ózongáz aktív oxigénje képes elpusztítani az allergéneket, polleneket, gombaspórákat, kellemetlen szagokat, baktériumokat, vírusokat és a légtérben található egészségünkre káros illékony vegyületeket is.
Gáz halmazállapota miatt eljut a kezelt terület minden pontjára, az elérhetetlen résekbe és repedésekbe, a szellőzőrendszerekbe is beférkőzik. Aktív állapotában nyálkahártyánkat, tüdőnket és szemünket erősen irritáló és veszélyes molekula, ezért minden esetben rendkívül fontos a megfelelő óvintézkedések elvégzése! Erre ózontechnikusi végzettségünk, szaktudásunk és gyakorlatunk, továbbá a professzionális kezeléshez elengedhetetlen mérőműszereink jelentik a garanciát. Ózonos kezelések során az adott helyiségben csak biztonsági felszerelésben, az ózonkoncentráció monitorozása céljából tartózkodunk. Semmilyen élőlény nem tartózkodhat a kezelt területen! Ugyanakkor berendezési tárgyainkra az ózon teljesen ártalmatlan, ezért hosszadalmas pakolásra és előkészületekre ügyfeleink részéről nincs szükség. A kezelés végeztével az ózon visszaalakul tiszta oxigénné, így a környezetet nem terheljük vegyszerekkel és hulladékkal, az egészségünket nem roncsoljuk káros illékony vegyületek légtérbe juttatásával! Egyedülálló módon ózonos kezeléseinket igény szerint kiegészítjük a biOzone Smart Touch technológiával, amivel gondoskodunk arról, hogy a kezelt terület már egy kezelés által, akár 3 napig is, kórokozóktól védett környezetté váljon!

Hidegködös fertőtlenítés

Bel- és kültéri alkalmazás Kiemelkedően gyors eljárás Több napon át tartó antimikrobiális védelem

Hidegködképzési fertőtlenítési kezelésünkkel zárt és szabad, kis és nagy tereket is képesek vagyunk fertőtleníteni. A fertőtlenítés során ultra alacsony térfogatú (5-50 mikron) ködöt képzünk, aminek nanorészecskéi lebegnek a légtérben és olyan felületeket is elérnek, ami a klasszikus felületfertőtlenítéssel nem lehetséges. A felhasznált hidrogén-peroxid alapú nanotechnológiás, innovatív, magyar, biocid hatóanyagunk olyan környezetkímélő fejlesztés, ami az oxidáció után vízzé bomlik vissza és ezüst ionjai révén akár 5 napig képes kifejteni antimikrobiális hatását! Illékony szerves vegyületeket nem tartalmaz és akár több százszor hatékonyabb oxidáló szer, mint az általánosan elérhető fertőtlenítőszerek. Ez az eljárás egy kiemelkedően gyors és hatékony módja a nagy terek fertőtlenítésének!

Járművek kezelése

Klímarendszer és belső tér fertőtlenítése Ózon technológia biOzone Smart Touch technológia Akár 90 napos vírusok és baktériumok elleni védelem

Járművek kezelésekor minden esetben megtörténik a klímarendszer fertőtlenítése, a belső tér fertőtlenítése, a jármű légterének kezelése és enyhe szagmentesítése is. Naponta akár több órát is a gépkocsijainkban töltünk, ahol a gyakran érintett felületek (kormány és műszerfal) és a klímarendszer rendkívül kedvező környezetté válhat a káros mikroorganizmusok számára! Kezeléseink eredményességét garantálja az általunk használt ipari ózontechnológia, a professzionális mérőműszereink, szaktudásunk és gyakorlatunk. A járművek kezelését használattól függően legalább évente, de akár negyedévente is ajánljuk!
A hosszantartó, akár 90 napos állandó kórokozók elleni védelmet nyújtó Prémium kezelésünket azoknak a cégeknek és vállalatoknak ajánljuk leginkább, ahol a járműveket többen is használják. Az ilyen járművekben a vezető és az utasok gyakori cserélődése miatt kiemelten fontos a biztonságos környezet. Szinte bármilyen méretű járműflottát képesek vagyunk hatékonyan és gyorsan kezelni! Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot!

PRO   szolgáltatásunk során ózonnal fertőtlenítjük ügyfeleink járművének klímarendszerét, az összes felületet és a légteret. A kezelés céljának megfelelő ózonkoncentrációt, meghatározott ideig tartunk fenn, ezért a mi kezeléseink során a kórokozók, allergének, pollenek, gombaspórák, enyhébb kellemetlen szagok is garatáltan elpusztulnak! Egyedülálló módon ózonos kezelésünket igény esetén a biOzone Smart Touch techológiával egészítjük ki, amivel gondoskodunk róla, hogy a kezelt terület a lehető legegészségesebb környezetté váljon ügyfeleink számára! Pro kezelésünk után, így egy egészséges, biztonságos és friss környezet várja ügyfeleinket!

Pro

  • Légtér- és felületfertőtlenítés
  • Klímatisztítás
  • biOzone Smart Touch

PRÉMIUM   szolgáltatásunk során Pro szolgáltatásunkat egészítjük ki Antimikrobiális Pajzs felületkezeléssel. Elektrosztatikus technológia segítségével képzünk egy olyan antimikrobiális hatásspektrumú speciális bevonatot az érintési felületeken, ami fizikai hatásmechanizmus révén, káros kicsapódó vegyi anyagok nélkül képes elpusztítani a korokozókat, akár a kezelés után 90 nappal is. Továbbá könnyebben tisztíthatóvá és ellenállóbbá is teszi a kezelt felületeket. Prémium kezelésünk után egy egészséges, akár 90 napig kórokozóktól mentes, friss környezet, az Egészség Légköre várja ügyfeleinket!

Prémium

  • Légtér- és felületfertőtlenítés
  • Klímatisztítás
  • biOzone Smart Touch
  • Nanotechnológiás kezelés a hosszantartó védelemért

Rugalmassági szolgáltatásaink

Fürge nyuszi

A fürgenyuszi szolgáltatás S.O.S. kezelést jelent. Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, ahol a probléma rendkívül sürgős megoldást igényel. Ilyen lehet egy dohányfüsttel telített hotelszoba, aminek hamarosan új vendéget kéne fogadnia vagy egy irodai környezet, ahol vírussal fertőzött a légtér az ott dolgozokat veszélyeztetve. Mi garantáljuk a lehető leggyorsabb aznapi kiszállást.
Ajánlatkérés

Éjjeli bagoly

Éjjeli bagoly szolgáltatásunk 17 óra utáni kezelést jelent. Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, ahol a napközbeni leállás, a kezelés akár rövid idejére sem kivitelezhető. Mint szolgáltató tudjuk, hogy az ügyfél nem várhat. A termelés vagy a munkavégzés leállítása sokszor nem megoldható. Az ilyen jellegű akadályt bátran bízd az éjjeli bagolyra!
Ajánlatkérés