Hosszantartó antimikrobiális védelem

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

Hosszantartó antimikrobiális védelem

Vírus és baktérium elleni védelem Akár 3 hónapig tartó antimikrobiális hatás Környezetbarát hatóanyagok Légminőséget javító eljárás Költséghatékony megoldás

A baktériumoktól és vírusoktól hatékonyan megszabadulni kihívást jelenthet bárki számára. Különösen igaz ez azoknál az élettereknél, ahol sok ember fordul meg nap mint nap. A klasszikus hatóanyagok és módszerek eredményessége megkérdőjelezhető, és sokszor az egészségünkre hosszútávon rendkívül káros hatóanyagokkal történik. Vannak olyan hot-spotok (gyakran érintetett felületek) minden otthonban, munkahelyen és közintézményben, ahol a kórokozók akár milliós számban képesek megtelepedni nap mint nap, és a fertőzések terjesztésében kulcsszerepet játszanak! Erre nyújt megoldást az Antimikrobiális hosszantartó védelem kezelésünk, ami egy ultramodern fertőtlenítési eljárást jelent, elektrosztatikus felületkezeléssel kiegészítve. 

Kezelésünk során az első fázis egy kiemelkedő hatékonysággal történő alap fertőtlenítést jelent. Ügyfeleink igényeihez és az adott épület adottságaihoz igazodva fertőtlenítünk ipari szintű ózon technológiával vagy hidegködös porlasztással. Ezután elektromossággal töltött, azaz elektrosztatikus nanorészecskék (30-80 mikron) formájában célzottan kezeljük az érintési felületeket, teljes befedettséget biztosítva. 

Mindezt az Antimikrobiális Pajzs, fizikai hatásmechanizmusú, antimikrobiális hatásspektrumú felületkezelő hatóanyaggal, ami bizonyítottan akár 90 napos védelmet biztosít a kórokozókkal szemben. A Covid elleni küzdelemben is az egész világon bizonyított hatóanyag, amivel többek között a NATO is védi intézményeit. Az Antimikrobiális Pajzs innovatív formulája kovalens kötéssel kapcsolódik a felületekhez, ezért az érintéseknek, törlésnek és az időjárásnak is ellenáll. Így kültéren és beltéren is egyaránt alkalmazható. A felületkezelők között egyedülálló módon nem tartalmaz semmilyen kicsapódó káros vegyi anyagot, fém ionokat és nehézfémeket.

Az egészségre teljesen ártalmatlan, színtelen és szagtalan hatóanyag. A kórokozókat az úgynevezett Nano Spike, azaz Nano Tüskék által képes elpusztítani fizikai úton hatva, a mikroorganizmusok sejtfalának felsértésével, azok táplálkozását ellehetetlenítve. Szintén egyedülálló módon a GVN (Global Virus Network) által SARS-CoV-2-re is bevizsgáltan hatékony felületkezelő hatóanyag! Akik igénybe veszik hosszantartó antimikrobiális védelem szolgáltatásunkat, már egy kezelés után, akár 90 napig állandó védelemmel ellátott higiénikus, egészséges, penésztől, kórokozóktól védett környezetet kapnak! Ózontechnikusi és légminőség specialista képzéseink, szaktudásunk, mérőműszereink garantálják a lehető legbiztonságosabb, leghatékonyabb, és mérhető eredményességgel párosuló kezeléseket! Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot!

Kezelésünk folyamata

1. Felmérünk

Első lépésben teszteljük a légminőséget és mérjük a felületek mikrobiológiai szennyezettségi szintjét, majd az eredmények alapján kidolgozunk egy akciótervet.

2. Fertőtlenítünk

100%-ban környezetbarát eljárásokkal és kiemelkedő hatékonysággal fertőtlenítjük a felületeket és a légteret.

3. Megelőzünk

Ezután elektrosztatikus porlasztással 360 fokos, teljes befedettséget biztosítva vonjuk be a gyakran érintett felületeket. Antimikrobiális Pajzs technológiánk bizonyítottan hatásos a mikroorganizmusok ellen akár 90 napig.

Kiszállási zónák

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés