Otthonok fertőtlenítése

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

Klasszikus fertőtlenítés vs biOzone kezelések

Az alapos, hatékony és a légteret is elérő fertőtlenítés napjainkban egyre fontosabbá válik! A klasszikus fertőtlenítés eredményessége, hatékonysága, környezeti és egészségünkre gyakorolt hatása mind megkérdőjelezik létjogosultságát. Fertőtlenítési kezeléseinket ezzel ellentétben a vegyszermentesség, a hatékonyság, a fenntarthatóság, az egészségünkre gyakorolt pozitív hatás, a mérhető eredmény és az akár több napos hatás jellemzi! Innovatív hatóanyagainkat és eljárásainkat, a korábban felsorolt elveket szem előtt tartva alkottuk meg, így ügyfeleinknek egy higiénikusabb, kórokozótól mentes, egészségesebb és biztonságosabb környezetet alakítunk ki fertőtlenítési szolgáltatásainkkal. Az adott kezelést mindig ügyfeleink igényeit, az adott helyiség adottságait figyelembe véve, és szaktudásunkra alapozva választjuk meg közösen. Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot!

Ózonos fertőtlenítés

Rendkívüli hatékonyság Behatolás még az elérhetetlen részekre is A természet erejével

A kezelés folyamán ipari ózontechnológiát alkalmazva pusztítjuk el a kórokozókat, még az elérhetetlen felületeken is. Az ózon akár több ezerszer hatékonyabb oxidáló, mint az általánosan elérhető fertőtlenítőszerek. Az ózongáz aktív oxigénje képes elpusztítani az allergéneket, polleneket, gombaspórákat, kellemetlen szagokat, baktériumokat, vírusokat és a légtérben található egészségünkre káros illékony vegyületeket is.
Gáz halmazállapota miatt eljut a kezelt terület minden pontjára, az elérhetetlen résekbe és repedésekbe, a szellőzőrendszerekbe is beférkőzik. Aktív állapotában nyálkahártyánkat, tüdőnket és szemünket erősen irritáló és veszélyes molekula, ezért minden esetben rendkívül fontos a megfelelő óvintézkedések elvégzése! Erre ózontechnikusi végzettségünk, szaktudásunk és gyakorlatunk, továbbá a professzionális kezeléshez elengedhetetlen mérőműszereink jelentik a garanciát. Ózonos kezelések során az adott helyiségben csak biztonsági felszerelésben, az ózonkoncentráció monitorozása céljából tartózkodunk. Semmilyen élőlény nem tartózkodhat a kezelt területen! Ugyanakkor berendezési tárgyainkra az ózon teljesen ártalmatlan, ezért hosszadalmas pakolásra és előkészületekre ügyfeleink részéről nincs szükség. A kezelés végeztével az ózon visszaalakul tiszta oxigénné, így a környezetet nem terheljük vegyszerekkel és hulladékkal, az egészségünket nem roncsoljuk káros illékony vegyületek légtérbe juttatásával! Egyedülálló módon ózonos kezeléseinket igény szerint kiegészítjük a biOzone Smart Touch technológiával, amivel gondoskodunk arról, hogy a kezelt terület már egy kezelés által, akár 3 napig is, kórokozóktól védett környezetté váljon!

Hidegködös fertőtlenítés

Bel- és kültéri alkalmazás Kiemelkedően gyors eljárás Több napon át tartó antimikrobiális védelem

Hidegködképzési fertőtlenítési kezelésünkkel zárt és szabad, kis és nagy tereket is képesek vagyunk fertőtleníteni. A fertőtlenítés során ultra alacsony térfogatú (5-50 mikron) ködöt képzünk, aminek nanorészecskéi lebegnek a légtérben és olyan felületeket is elérnek, ami a klasszikus felületfertőtlenítéssel nem lehetséges. A felhasznált hidrogén-peroxid alapú nanotechnológiás, innovatív, magyar, biocid hatóanyagunk olyan környezetkímélő fejlesztés, ami az oxidáció után vízzé bomlik vissza és ezüst ionjai révén akár 5 napig képes kifejteni antimikrobiális hatását! Illékony szerves vegyületeket nem tartalmaz és akár több százszor hatékonyabb oxidáló szer, mint az általánosan elérhető fertőtlenítőszerek. Ez az eljárás egy kiemelkedően gyors és hatékony módja a nagy terek fertőtlenítésének!

Kiszállási zónák

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés