Épületkiszárítás

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

FALKISZÁRÍTÁS

Műszeres felmérés, dokumentált eredmény Professzionális eljárások Gyors szárítás, szakértelemmel Tervezhető költségek

Építkezéssel járó nedvesedés, beázás, csőtörés vagy árvíz esetén fontos a minél gyorsabb és eredményesebb szárítás. A téglafalak átlagos száradási ideje már kisebb mértékű vízkár esetén is 6 hónap. A beton és a szigetelő rétegek pedig még ennél is lassabban száradnak, illetve bizonyos esetekben még az is elképzelhető, hogy olyan rétegek közé kerül víz, ahonnan magától soha nem lenne képes távozni. A tartósan vizes szerkezetek pedig járulékos problémák forrásai. A penészesedés, a dohos szag, a vakolás és festési munkálatok elhúzódása mellett akár strukturális problémák is jelentkezhetnek a tartósan vizes épületeknél. Ezt a lassú, természetes száradási folyamatot (szellőztetés, fűtés, esetleg páramentesítés) épületkiszárítás szolgáltatásunk drasztikusan képes lerövidíteni, műszeres felmérésünk pedig pontos képet ad a vizesedés és a száradás mértékéről.

Fontos tudni, hogy a közhiedelemmel ellentétben a kizárólagos páramentesítés nem elég hatékony módszer vizesedés esetén! A páramentesítő gépek önmagukban nem gyorsítják drasztikusan a száradást, nem eredményeznek teljes, mély száradást és a rétegek között megrekedt vizet nem képesek kinyerni az épületből.

Mit ad ügyfeleinek a biOzone falkiszárítás szolgáltatása?

1. Szakértő segítség

Az IRI® (Nemzetközi Kárrendezési Intézet) Vízkár Helyreállítási Technikus képzéseit végzett szakemberek vagyunk. Ügyfelünk az együttműködés során profitálni fog ebből: szakértő tanácsadás, gyors és precíz szárítás, mérséklődő járulékos problémák.

2. Műszeres felmérés, dokumentáció

Munkáink során anyagnedvességi méréseket végzünk, hőkamerás felvétellel mérjük be a vizesedés kiterjedését, detektáljuk az epicentrumot, ezeket dokumentáljuk, monitorozzuk. Ez nem csak a szárítási stratégia meghatározásában segíti munkánkat, hanem a sikeres szárítás eredményét is láthatóvá teszi ügyfelünk számára is, sőt adott esetben a biztosítóval való tárgyalásban is segítségére lehet dokumentációnk.

3. Professzionális szárítás

A szárítás eredményességének a kulcsa az energia sikeres eljuttatása a vizes közeghez. A szárítás gyorsasága pedig az oda eljuttatott energia mennyiségének a függvénye. A környezet körülményeinek optimális beállítását pedig fontos a párolgási potenciál számításokra alapozni. Ezekhez szakemberre és professzionális felszerelésekre is szükség van. Ezektől lesz a lehető leggyorsabb, kontrollált és teljes a száradás.

4. Tervezhetőség

A falkiszárítási szolgáltatásunk igénybevételekor ügyfelünk egy előre egyeztetett árszinten kalkulálhat a költségekkel. A szárításra fordított idő is viszonylag pontosan előre meghatározható, a száraz végeredményt pedig garantáljuk. Tapasztalataink szerint ezzel ügyfelünk időt, energiát és összeségében költséget is megtakaríthat.

Mikor van szükség ránk?

Beázás után Vízszivárgás után Csőtörés után Vízbeömlés után Építkezéskor Felújításkor Fennálló vízszigetelési probléma tüneti kezelésére Penész megjelenése esetén

Kiszállási zónák

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés