Szagtalanítás

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

Szagtalanítás

Beívódott szagok kezelése Több fázisú eljárás Kiemelkedő hatékonyság

Legyen szó egy bútordarabról, esetleg egy gépjárműről vagy akár otthonunkról, munkahelyünkről, a rossz, kellemetlen szagok rendkívül irritálóak lehetnek, és közérzetünket, koncentrációnkat is negatívan befolyásolhatják. Az ilyen erős, irritáló szagokat is képesek vagyunk eltüntetni, káros vegyszerek nélkül, környezetbarát eljárásainkkal!

Vannak szagmentesítési megoldások, amik az egészségünkre ártalmas anyagokat juttatnak a közvetlen környezetünkbe és vannak olyanok is, amik a szagokat csupán elfedni tudják. Ezeket mi rossz vagy félmegoldásnak gondoljuk! Ezzel ellentétben mi a szag valós forrását próbáljuk meg elérni, majd azt káros vegyszerek nélkül, környezetbarát, naturális hatóanyagokkal és eljárásokkal megszüntetni. Szagmentesítési kezelésünk többfázisú eljárás, és azt mindig az adott egyedi esetre szabjuk. Kezeléseink tartalmazhatnak többek között forráslokalizációt, gőzölést, speciális enzimek és probiotikus hatóanyagok kijuttatását a szag forrásához, és természetesen ózonos kezelést a megfelelő koncentráción, megfelelő ideig alkalmazva. A szagok forrása kémiai eredetű (pl. dohányfüst-fenol) vagy naturális (kisállatok) és bizonyos esetekben nehéz a forrásukat elérni. Természetes hatóanyagaink képesek behatolni a forrásig és ott kifejteni hatásukat, majd az ózon képes neutralizálni a légtérben és a felületeken már láthatatlan réteget képzett szagokat.

A szagtalanítás összetett feladat, bizonyos esetekben többszöri kezelést is igényelhet, de a végeredmény mindig egy egészségesebb, kellemesebb és élhetőbb környezet! Ezt garantálja ózontechnikusi és légminőség javítási szaktudásunk és gyakorlatunk.

Fontos, hogy szagtalanítási kezeléseink minden esetben egy alapos takarítás után történjenek, esetlegesen szagmentesítési házi praktikákat is bevetve! Ezekről már írtunk blogunkban is. Ezek a praktikák bizonyos esetekben képesek megszüntetni az enyhébb szagokat. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért, vagy kérjen árajánlatot!

Ha a kellemetlen szagokat festéssel próbálná meg eltüntetni, javaslatunk, hogy minden esetben először szolgáltatásunkat vegye igénybe, hiszen a festés egy költséges és hosszadalmas folyamat, ráadásul a szagokat sokszor csak elfedni képes, nem megszüntetni!

Amire megoldást nyújtunk:

Dohányszag

Házi kedvenceink szaga

Dohos szag

Költözés vagy felújítás során felmerülő szagtalanítás és fertőtlenítés

Ételszag

Káresemények utáni szagtalanítás

Kiszállási zónák

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés