Gyakori kérdések és válaszok

További rdések esetékeresd bizalommal biOzone csapatát.

Azért, mert a klasszikus fertőtlenítőszerek olyan káros kémiai anyagokat tartalmazhatnak, amelyek lebomlani sok esetben nem képesek, illékony vegyületekkel töltik meg a légteret. Általában nyomot hagynak, és hosszú távon költségesebb megoldást jelentenek. Igazából nehéz eldönteni, hogy többet használnak-e, mint ártanak. Ezzel szemben a biOzone kizárólag teljesen lebomló, vagy a természetben önmagában is megtalálható hatóanyagokkal és környezetbarát eljárásokkal fertőtlenít. A mi szolgáltatásunk során nem csak fertőtlenítés, hanem a légtér minőségjavítása is történik, így egy sokkal egészségesebb környezetet hagyunk magunk után, mint ahova érkeztünk. Modern, egyedi eljárásaink során ügyfeleink életterének akár tartós antibakteriális védelmét is biztosítani tudjuk.

Tiszteljük és elismerjük tapasztaltabb és az újonnan érkező versenytársainkat is. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy az akkreditált képzésekkel igazolt ózontechnikusi és légminőségjavítási szakértelmünk, valamint más területekről hozott nemzetközi tapasztalataink olyan frissességgel, és szenvedéllyel párosulnak, amik kifejezetten egyedi szolgáltatóvá tesznek minket ezen a piacon. Célunk egy olyan komplex szolgáltatás nyújtása, ahol az eljárásaink széles köre az embereket körülvevő környezet minőségén a lehető legnagyobb pozitív változást eredményezi.

Lakossági és vállalati. Nálunk mindenki kiemelt figyelemben és prémium szolgáltatásban részesül.

Mindenkinek, aki szeretné, ha élettere egy vírusoktól, baktériumoktól, káros anyagoktól, allergénektől, gombáktól és kellemetlen szagoktól mentes, egészségesebb környezet legyen.

Ha szakemberek felügyelik az oxidációs folyamatot a megfelelő óvintézkedéseket betartva, akkor az eljárás teljesen veszélytelen. A szakszerűtlen használat természetesen rejt magában veszélyeket.

Rendkívül hatékony fertőtlenítési eljárás, ezért számtalan pozitív hatását tapasztaljuk. Sokan ígérik viszont sajnos azt, hogy az ózon minden problémára megoldás de ez így ebben a formában nem állja meg a helyét. Neutrális, beivódott bűzöket, nikotin és egyéb foltokat, bizonyos szerves illékony anyagokat ugyanis nem képes eltüntetni, ezért nem elégszünk meg a kizárólagos ózonos fertőtlenítéssel mint szolgáltatással, hiszen az ellenkezne a légminőségjavítási szenvedélyünkkel.

Az egészség légköre program partnerei számára biztosítani tudjuk életterük tartós antimikrobiális védelmét. Mindezt költséghatékonyan és teljes mértékben környezetbarát eljárások és hatóanyagok révén! Emellett figyelmet fordítunk és eljárásainkból adódóan javítjuk partnereink légminőségét, aminek kedvező hatásai figyelemreméltóak. Szakértelmünk legjavával, elhivatottságunkkal és innovatív technológiákkal hosszútávon egészségesebb és biztonságos környezetet teremtünk ügyfeleink számára. Partnereinket az Egészség Légköre Program tagjait népszerűsítő csomaggal (ELP matrica, ELP plakát, social media csomag) jutalmazzuk. Hisszük, hogy ezzel ügyfelünk márkájának építéséhez is hozzájárulunk!

Önálló gépjárművek kezelése bárhol elvégezhető, ahol van legalább 2 szabad parkolóhely, így a kiszállási díj egy kis utazással akár teljesen elkerülhető. Több gépjármű vagy épületek kezelésekor pedig 45 000 Ft felett nem számolunk kiszállási díjat.

Azért, mert a toxikus légtér sok egészségügyi, hangulati problémában közre játszhat. Tapasztalataink szerint sajnos sok esetben még biztonságosnak sem nevezhetők a kezeletlen belső légterek. A teljesség igénye nélkül néhány olyan tünet, amelyet egy rossz minőségű légtér akár nagy mértékben súlyosbíthat: allergiás tünetek, asztma tünetek, nehézlégzés,  fejfájás, fáradékonyság, nehéz koncentráció, bőrirritáció, hasmenés, szemszárazság és -duzzadás, szagirritáció. Ezzel szemben egy kórokozóktól, gombáktól, pollenektől, allergénektől, káros illékony vegyületektől, szén-dioxidtól, formaldehidtől és összetapadt mikroorganizmusoktól nagymértékben megtisztított légtér, összehasonlíthatatnul egészségesebb környezet.

Légminőségjavítási kezeléseink előtt, közben és után műszerekkel monitorozzuk a változást, továbbá a különbség akár érzékszerveinkkel is tapasztalható.

Ez a kezelés fajtájától és helyszínétől függ. Sőt sok esetben ügyfeleink szaglásától! Van, aki az ózon szagát kellemes illatként írja le, van olyan is aki nem szereti, de olyan is aki nem is érzi. Fertőtlenítési kezelés után az ózon szaga általában pár óra után elillan, de maximum 48 órán belül. Penész és szagmentesítési kezelés után és a textíliákban megmaradhat a szag, valamivel hosszabb ideig is, de minden eseten elmúlik.

Igen. Fürgenyuszi szolgáltatásunk lakossági és vállalati ügyfeleink számára is elérhető. Ebben garantáljuk a lehető leggyorsabb, lehetőség szerint aznapi kiszállást.

Igen. Éjjeli bagoly szolgáltatásunk vállalati ügyfeleinknek érhető el, 17 óra utáni kezeléseknél.

Ez elsősorban az adott épület, helység funkciójától függ. Vannak fertőtlenítési szolgáltatásaink, amik gyors, azonnali, de rendszeres kezelést igényelnek. Vannak viszont hosszantartó, antibakteriális védelmet eredményező szolgáltatásaink, amik csökkenthetik a kezelések gyakoriságának fontosságát. Egyszeri, speciális esetekre megoldást nyújtó szolgáltatásaink mellett,  hosszútávú együttműködési lehetőséget is kínálunk.

A pandémia hatására  olyan fertőtlenítési technikák és eljárások terjedtek el vagy éppen keltek életre, amik minden szempontból túlszárnyalják a klasszikus módszereket. Hatékonyságban, fenntarthatóságban, gyorsaságban, illetve az életterünk légminőségére (így életminőségünkre) és a környezetre gyakorolt hatásában egyaránt sokkal pozitívabbak. Továbbá szolgáltatásaink segítségével az újabb járványok terjedése ellen  vívott harcban is felkészültebben tudunk majd részt venni.

Egy közepes méretű személygépjármű klíma, légtér -és felületfertőtlenítése előkészületekkel és utókezeléssel együtt (Pro szolgáltatás) ~ 45 percet vesz igénybe. Prémium gépjárműkezelésünk ~ 60 perc.

Ezt a kezelés fajtája és a terület mérete nagyban befolyásolja. Lakossági ügyfeleinknél átlagosan 120 percet, vállalati ügyfeleinknél átlagosan 180 percet töltünk.

Vállalati ügyfeleinknek országosan igénybe vehető minden szolgáltatásunk. Lakossági ügyfeleink számára a budapesti és a balatoni régióban vagyunk elérhetőek. Bővebb információ a szolgáltatás és árak menüpontokban.

Az ajánlatkéréstől számítva 24 órán belül felvesszük ügyfeleinkkel a kapcsolatot. Kevésbé komplex kezelések esetében telefonos egyeztetés után a megbeszélt helyszínen találkozunk, szerencsés esetben akár aznap.

Összetett kezelések esetében előzetes felmérést is végzünk akár már az ajánlatkérés napján, majd akár a következő napon visszatérünk, hogy elvégezzük a munkát.

Penészmentesítéskor egy teljesen megújult környezet várja ügyfeleinket a mikroorganizmusok szintjén. A penésznek kiírtjuk a már kialakult foltjait és telepeit, továbbá a még láthatatlan spóráktól is megtisztítjuk a környezetet. Az eljárás után az esztétikai változáshoz általában szükség van egy egyszerű vizes ronggyal történő tisztításhoz. Bizonyos esetekben a penész miatti elszíneződés még ezután is megmaradhat, ilyenkor a festés kizárólag esztétikai okokból szükséges.

Szagtalanítási kezelésünk kiemelkedő hatékonyságú és a szagok forrásának a detektálása, annak megszüntetése a célunk. Ezzel minden esetben érezhető és tartós eredményt érünk el! Több fázisban, több módon, vegyszerek nélkül támadjuk a kellemetlen szagokat, ezért tudunk kiemelkedő eredményt elérni.  Azonban pl. a textíliák vagy ágyszivacsok szöveteibe, évek vagy évtizedek alatt, mélyen beszívódott kellemetlen szagot nem mindig lehet 100%-osan eltüntetni, viszont szignifikáns javulás elérhető! Óvakodjunk az olyan szolgáltatóktól, akik minden esetben tökéletes eredményt ígérnek, főleg, ha kizárólag ózonnal végzik a kezelést! 

Nem találod a választ a kérdéseidre?