Járművek kezelése

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

Járművek kezelése

Klímarendszer és belső tér fertőtlenítése Ózon technológia biOzone Smart Touch technológia Akár 90 napos vírusok és baktériumok elleni védelem

Járművek kezelésekor minden esetben megtörténik a klímarendszer fertőtlenítése, a belső tér fertőtlenítése, a jármű légterének kezelése és enyhe szagmentesítése is. Naponta akár több órát is a gépkocsijainkban töltünk, ahol a gyakran érintett felületek (kormány és műszerfal) és a klímarendszer rendkívül kedvező környezetté válhat a káros mikroorganizmusok számára! Kezeléseink eredményességét garantálja az általunk használt ipari ózontechnológia, a professzionális mérőműszereink, szaktudásunk és gyakorlatunk. A járművek kezelését használattól függően legalább évente, de akár negyedévente is ajánljuk!
A hosszantartó, akár 90 napos állandó kórokozók elleni védelmet nyújtó Prémium kezelésünket azoknak ajánljuk, akik járművüket sokat használják és/vagy gyakran utaznak együtt másokkal. Képesek vagyunk egyszerre több járművet, akár járműflottákat is hatékonyan és gyorsan kezelni! Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot!
PRO  szolgáltatásunk során ózonnal fertőtlenítjük ügyfeleink járművének klímarendszerét, az összes felületet és a légteret. A kezelés céljának megfelelő ózonkoncentrációt, meghatározott ideig tartunk fenn, ezért a mi kezeléseink során a kórokozók, allergének, pollenek, gombaspórák, enyhébb kellemetlen szagok is garatáltan elpusztulnak! Egyedülálló módon ózonos kezelésünket igény esetén a biOzone Smart Touch techológiával egészítjük ki, amivel gondoskodunk róla, hogy a kezelt terület a lehető legegészségesebb környezetté váljon ügyfeleink számára! Pro kezelésünk után, így egy egészséges, biztonságos és friss környezet várja ügyfeleinket!

Pro

  • Légtér- és felületfertőtlenítés
  • Klímatisztítás
  • biOzone Smart Touch
PRÉMIUM  szolgáltatásunk során Pro szolgáltatásunkat egészítjük ki Antimikrobiális Pajzs felületkezeléssel. Elektrosztatikus technológia segítségével képzünk egy olyan antimikrobiális hatásspektrumú speciális bevonatot az érintési felületeken, ami fizikai hatásmechanizmus révén, káros kicsapódó vegyi anyagok nélkül képes elpusztítani a korokozókat, akár a kezelés után 90 nappal is. Továbbá könnyebben tisztíthatóvá és ellenállóbbá is teszi a kezelt felületeket. Prémium kezelésünk után egy egészséges, akár 90 napig kórokozóktól mentes, friss környezet, az Egészség Légköre várja ügyfeleinket!

Prémium

  • Légtér- és felületfertőtlenítés
  • Klímatisztítás
  • biOzone Smart Touch
  • Nanotechnológiás kezelés a hosszantartó védelemért

Kiszállási zónák

Vállalati ügyfeleink esetében országosan dolgozunk.

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés