Penészmentesítés, Szagtalanítás

Az egészség légkörében kizárólag elégedett ügyféltől távozunk.

Penészmentesítés

Több fázisú eljárás Környezetbarát hatóanyagok Tartós eredmény

A penészesedés megszüntetése összetett feladat. Nem elég, ha a felületeken található penészt eltávolítjuk, hiszen a penészgombák spórái már szétterjedhettek akár a környező helyiségekben is. Fontos, hogy az összes spórát elpusztítsuk! A penész képes megtelepedni a falakon, szekrényekben, textíliákon, az elérhetetlen résekben, berendezési tárgyakon és bárhol, ahol nedvességet és táptalajt talál. A gomba- és penészspóráknak számtalan változata létezik, ezek lehetnek ártalmatlanok, irritációt okozók, de akár kifejezetten ártalmasak (toxikus spórák) is szervezetünkre. Méretük egészen apró (1-100µm), így észrevétlenül lélegezzük be őket és képesek akár a tüdőnkig is hatolni, de a nyálkahártyáig könnyedén eljutnak. Így alakulhat ki általuk többek között allergia, asztma, köhögés, orrfolyás, szemirritáció, fejfájás, levertség, de akár bőrbetegségek, krónikus légúti problémák, szív és érrendszeri betegségek is. Ezért rendkívül fontos megszabadulni a penésztől, hiszen az egészségünket károsító és közérzetünket befolyásoló mikroorganizmusok!

A többfázisú penészmentesítési eljárásaink garantáltan elpusztítják az összes spórát a helyiségben, megszüntetik a dohos szagot, és a levegő minősége is érezhetően javul kezeléseink után!

Légminőség felméréssel, páratartalom méréssel és falnedvesség mérésekkel kezdjük a penészmentesítési eljárást, így meg tudjuk állapítani a fertőzés valós mértékét, és a legveszélyeztetettebb falfelületeket is detektáljuk. Ezután speciális, környezetbarát, vízzé bomló hidrogén-peroxid alapú hatóanyaggal kezeljük a legfertőzöttebb, penészes felületeket. Az ezt követő fázisban az ózon erejével a spóráktól érintett összes felületet és a légteret is elérjük. Az ózon a klasszikus vegyszereknél (pl. klór), akár több ezerszer hatékonyabb oxidálószer, 100%-ban környezetbarát, hiszen oxigénné bomlik vissza, nem hagy hátra káros vegyületeket, és gáz halmazállapota miatt a légteret és minden felületet elér. Fontos, hogy a megfelelő ózonkoncentrációt megfelelő ideig tartsuk fent, minden biztonsági intézkedés betartása mellett. Ezt garantálják ipari ózongenerátoraink, professzionális koncentrációmérő műszereink és az ózontechnikusi szaktudásunk, gyakorlatunk. Az utolsó fázisban a biOzone Smart Touch technológiával gondoskodunk róla, hogy a kezelt terület a lehető legegészségesebb környezetté váljon penészmentesítési kezelésünk révén.

A kezelés után az elpusztult penészt érdemes tisztítószeres, enyhén nedves ronggyal átmosni, hogy az esztétikai állapot is visszaálljon a kívánt szintre. Ez legtöbbször elégséges, azonban a sokáig és erősen átpenészesedett falakon esetenként megmaradhat az elszíneződés. Ilyen esetekben a fal újra festésére csupán esztétikai okokból lehet szükség, de ezt minden esetben kizárólag a szakszerűen elvégzett penészmentesítés után ajánljuk! Fontos, hogy a penészmentesítés csak abban az esetben tud valóban hosszútávú eredményt hozni, ha a kezelés után a kiváltó okot kezelik! Szigetelési, építési és adottságbeli problémákat költséges és időigényes feladat orvosolni, de legtöbbször több odafigyeléssel, elővigyázatossággal, esetleg néhány berendezés beszerzésével megoldható a probléma. Ebben is ügyfeleink segítségére tudunk lenni szaktanácsainkkal! Lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért vagy kérjen árajánlatot, és szabaduljon meg a penésztől környezetkímélő megoldásainkkal!

Szagtalanítás

Beívódott szagok kezelése Több fázisú eljárás Kiemelkedő hatékonyság

Legyen szó egy bútordarabról, esetleg egy gépjárműről vagy akár otthonunkról, munkahelyünkről, a rossz, kellemetlen szagok rendkívül irritálóak lehetnek, és közérzetünket, koncentrációnkat is negatívan befolyásolhatják. Az ilyen erős, irritáló szagokat is képesek vagyunk eltüntetni, káros vegyszerek nélkül, környezetbarát eljárásainkkal!

Vannak szagmentesítési megoldások, amik az egészségünkre ártalmas anyagokat juttatnak a közvetlen környezetünkbe és vannak olyanok is, amik a szagokat csupán elfedni tudják. Ezeket mi rossz vagy félmegoldásnak gondoljuk! Ezzel ellentétben mi a szag valós forrását próbáljuk meg elérni, majd azt káros vegyszerek nélkül, környezetbarát, naturális hatóanyagokkal és eljárásokkal megszüntetni. Szagmentesítési kezelésünk többfázisú eljárás, és azt mindig az adott egyedi esetre szabjuk. Kezeléseink tartalmazhatnak többek között forráslokalizációt, gőzölést, speciális enzimek és probiotikus hatóanyagok kijuttatását a szag forrásához, és természetesen ózonos kezelést a megfelelő koncentráción, megfelelő ideig alkalmazva. A szagok forrása kémiai eredetű (pl. dohányfüst-fenol) vagy naturális (kisállatok) és bizonyos esetekben nehéz a forrásukat elérni. Természetes hatóanyagaink képesek behatolni a forrásig és ott kifejteni hatásukat, majd az ózon képes neutralizálni a légtérben és a felületeken már láthatatlan réteget képzett szagokat.

A szagtalanítás összetett feladat, bizonyos esetekben többszöri kezelést is igényelhet, de a végeredmény mindig egy egészségesebb, kellemesebb és élhetőbb környezet! Ezt garantálja ózontechnikusi és légminőség javítási szaktudásunk és gyakorlatunk.

Fontos, hogy szagtalanítási kezeléseink minden esetben egy alapos takarítás után történjenek, esetlegesen szagmentesítési házi praktikákat is bevetve! Ezekről már írtunk blogunkban is. Ezek a praktikák bizonyos esetekben képesek megszüntetni az enyhébb szagokat. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba velünk bővebb információért, vagy kérjen árajánlatot!

Ha a kellemetlen szagokat festéssel próbálná meg eltüntetni, javaslatunk, hogy minden esetben először szolgáltatásunkat vegye igénybe, hiszen a festés egy költséges és hosszadalmas folyamat, ráadásul a szagokat sokszor csak elfedni képes, nem megszüntetni!

Amire megoldást nyújtunk:

Dohányszag

Házi kedvenceink szaga

Dohos szag

Költözés vagy felújítás során felmerülő szagtalanítás és fertőtlenítés

Ételszag

Káresemények utáni szagtalanítás

Kiszállási zónák

Ingyenes zóna

0 Ft

13., 4., 15., 14., 6. kerület

Ajánlatkérés

1. zóna

1 500 Ft

2., 3., 16., 10., 9., 7., 8., 5., 1., 12. kerület

Ajánlatkérés

2. zóna

3 000 Ft

17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 11. kerület

Ajánlatkérés

3. zóna

5 000 Ft

Üllő, Szigetszentmiklós, Érd, Biatorbágy, Telki, Piliscsaba, Vác, Aszód által határolt területek

Ajánlatkérés